view_in_browser
Study Design and Architecture

Dani mobilnosti & edukacije

Odluka o izboru karijere jedna je od najvažnijih odluka u vašem životu. Zato vas pozivamo da istražite korisne informacije koje možete dobiti na zanimljivom online panelu 7.11.2020. u 11.00h  Study Design and Architecture
 

Postanite arhitekt ili primjerice multimedia dizajner i mogli biste promijeniti lice svijeta koje je stvorio čovjek. 

To su izazovne profesije, ali vidjeti kako vaši projekti oživljavaju može biti vrlo korisno također ukoliko uzmemo u obzir da su ove struke vrlo visoko plaćene.

Budući da ovi studijski programi kombiniraju praktično znanje i povijesnu teoriju savršen su spoj umjetnosti i znanosti. To bi mogao biti idealan put u karijeri ukoliko uživate u kreativnom načinu rada. 

Najveći dio se ne uči u učionici, već kroz praksu i stjecanje inspiracije i to je ono na čemu je naglasak studija u Danskoj i Italiji.

Vrlo često studenti u Hrvatskoj i danas nemaju radnog iskustva u struci, a znanje koje su stekli na fakultetu ne znaju upotrijebiti da bi doprinijeli kompaniji u kojoj su se zaposlili. Najčešće prvih godinu rada dana uče vrlo osnovne stvari od poslodavca.

U inozemstvu kompanija kada zapošljava mladog diplomca dobiva osobu koja zna misliti svojom glavom, rješavati probleme, rasuđivati, strateški planirati. Razlog tome je metodologija podučavanja na fakultetu koja se zasniva na rješavanju kompleksnih problema koji dolaze iz stvarne poslovne prakse, tzv. “Problem Based Learning”. Studenti na projektima rade timski, kao što se to dešava i u stvarnoj poslovnoj praksi.

Pridružite nam se na online panelu Study Design and Architecture 7.11.2020. u 11.00h i saznajte sve o prednostima studiranja navedenih studijskih usmjerenja u zemljama kao što su Danska i Italija.

11.00 - 12.00 h
Study Design and Architecture

Istražite korisne informacije koje možete dobiti na zanimljivom online panelu 7.11.2020.

Prijavi se na panel
BHV Education

Martićeva 13, Zagreb
Croatia

facebook instagram
01/4812200
education@bhvedu.com

Ovaj mail ste primili jer ste se putem našem web stranice i društvenih mreža prijavili te izrazili interes sa obrazovnim programima u inozemstvu.

Odjava s liste